5 tips voor je time registration

Tijdregistratie kan allerlei doelen hebben. Tijdsregistratie oftewel time registration lijkt op zich een hele ingewikkelde operatie maar kan redelijk simpel maar toch heel veelzijdig geregeld worden. Hoe je jouw tijdsregistratie precies ingericht wilt hebben kun je helemaal zelf bepalen. Wat vooral van belang is dat de punten waar jij waarde aan hecht erin zijn verwerkt en dat het door iedere medewerker gemakkelijk te gebruiken is. Om niet zelf uit te moeten vinden wat de beste manier is hebben we het een en ander op een rijtje gezet.

Kies voor een voor iedereen toegankelijk systeem

Het allerbelangrijkste is dat de time registration voor iedereen toegankelijk is. Zorg dus dat het systeem niet te ingewikkeld is en iedereen begrijpt hoe of het werkt, zowel de gebruikers als de eindverantwoordelijken. Wat tijdsregistratie betreft is er veel mogelijk en kan het zo ingewikkeld gemaakt worden als dat je zelf voor ogen hebt. Een goede tip is dus vooral om het eenvoudig te houden.

Probeer een systeem te vinden wat met de tijd meegaat

Qua digitalisering verandert er dagelijks een hoop. Het belangrijkste is dat het systeem wat je wilt gaan gebruiken voor tijdsregistratie met de tijd meegaat of eenvoudig aan te passen is. Je wilt immers niet dat je een systeem aanschaft of laat installeren wat binnen de kortste keren weer helemaal veranderd moet worden.

Kies voor een time registration systeem wat met de huidige middelen ook gewoon werkt

Wanneer je gaat voor een nieuw systeem is het van belang te controleren of het met de huidige middelen werkt zodat je kostenbesparend te werk kan gaan. Een kaartlezer die werkt met de kaarten die al in gebruik zijn is bijvoorbeeld een hele goede om rekening mee te houden. Je wilt immers niet dat je naast een systeem ook een hele hoop andere dingen nodig hebt.

Check de rapportages

Bedenk wat je graag wilt vastleggen met jouw tijdsregistratie oftewel time registration en check van tevoren of de rapportages die uit jouw systeem rollen ook datgeen kunnen berekenen en laten zien wat jij voor ogen had. Je wilt immers niet dat je systeem straks draait en jij niet de aanwezigheidslijsten kan uitdraaien die je nodig hebt.

Kies voor een systeem wat geïntegreerd kan worden

Een tijdsregistratiesysteem samen gebruiken met de overige software die je al gebruikt is niet zo vanzelfsprekend. Probeer een tijdsregistratiesysteem te vinden die samenwerkt met de overige software die al aanwezig is in het bedrijf en dan liefst een systeem die hetgeen wat het moet doen helemaal zelf regelt.

Waar vind je zoiets?

Nu is natuurlijk de vraag waar vind ik zoiets? EasySecure biedt een pakket aan wat aan al deze wensen voldoet. Natuurlijk is er ook maatwerk mogelijk. Wanneer de basis al precies is wat je wil dan is het alleen nog in gesprek gaan om vervolgens tot het ideale totaalpakket te komen. Wanneer je dus op zoek bent naar een tijdregistratiesysteem dat aan de huidige eisen van deze tijd voldoet en ook nog eens compleet en alles omvattend is dan biedt Easysecure zeker een prima oplossing.

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Robs-Business.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart